Telefoni: 011/ 2581-135, 011/ 2589-616, 065/ 210-1964    E-mail: office@trosador.co.rs

U ponudi imamo najširi asortiman audio i video interfona. TCS audio i video interfoni, nemačkog proizvodjača, sa dvogodišnjom garancijom spadaju u sam vrh najkvalitetnijih interfona.  Sa tehnologijom rada na bas magistrali (čitava zgrada preko dve žice) sa nemačkim kvalitetom izrade pozivne table i interfonskih slušalica, TCS je najbolji izbor interfona koji se može naći kod nas. Golmar audio i video interfoni, Španskog proizvodjača sa trogodišnjom garancijom spadaju u sam vrh najkvalitetnijih interfona, a tehnologijom rada na bas magistrali i zičnim sistemom. Codefon, Golmar su audio interfoni sa mogućnošću kontrole pristupa. Svaki stanar otvara vrata sa šifrom ili sa priveskom za ključeve. Specijalni zahtevi. Možemo da realizujemo sisteme koji treba da se uklope u raznim delatnostima privrede.

KATALOG

KO SMO MI?

Od 1992. godine bavimo se poslovima zaštite od požara i to pod imenom S.Z.R. "SRBIJA SERVIS", a od 20.03.2004. godine poslujemo kao Preduzeće (sada Društvo) “TROSADOR” d.o.o. sa sedištem u Železniku, ul. Milovana Nićiforovića br. 1.

Pored trgovine vatrogasnom opremom i sredstvima, pružamo kompletnu uslugu servisiranja i održavanja protivpožarne opreme.

Posedujemo sve licence potrebne za vršenje poslova iz oblasti Zaštite od požara kao i Bezbednosti i zdravlja na radu.

Zanima Vas:

1. Akt o proceni rizika?

  • Rešavamo!

 

2. Pravila ZOP-a, Plan evakuacije?

  • Rešavamo!

 

3. Obuke i provere zaposlenih iz BZR-a i ZOP-a?

  • Rešavamo!

Kontakt

Adresa:

Beograd, 11250 Železnik, Milovana Nićiforovića 1

E-mail: office@trosador.co.rs

Telefoni:

011/ 2581-135
065/ 210-1964

OBEZBEĐENA BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI BEOGRADA!

KONTAKTIRAJTE NAS

Izdvajamo iz ponude

  • PP aparat Tip S2A
    PP aparat Tip S2A
    Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe ompguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.