Telefoni: 011/ 2581-135, 011/ 2589-616, 065/ 210-1964    E-mail: office@trosador.co.rs

IP video nadzor, Analogni video nadzor (komercijalni). Sistemi video-nadzora postaju sastavni deo fizičkog obezbeđenja i tehnološkog procesa svakog objekta. Realizovali smo i isporučili dosta sistema koji su bili specifični i namenjeni samo određenim tehnološkim procesima ili sektorima, kao i manjim objektima. U profesionalnoj kategoriji opreme nudimo opremu raznih proizvođača. Cene su definisane od strane proizvođača i iste su u celom svetu. O kvalitetu opreme najbolje govori fabrička garancija. U standardnoj kategoriji nudimo opremu za video nadzor najvećeg dalekoistočnog OEM proizvođaca – Viewse. Velika proizvodnja, visok standard razvijen kroz proizvodnju opreme za brendove, korišćena zadnja generacija Sony-ijevih čipova uslovila je vrhunski kvalitet slike uz nisku cenu.

KATALOG

KO SMO MI?

Od 1992. godine bavimo se poslovima zaštite od požara i to pod imenom S.Z.R. "SRBIJA SERVIS", a od 20.03.2004. godine poslujemo kao Preduzeće (sada Društvo) “TROSADOR” d.o.o. sa sedištem u Železniku, ul. Milovana Nićiforovića br. 1.

Pored trgovine vatrogasnom opremom i sredstvima, pružamo kompletnu uslugu servisiranja i održavanja protivpožarne opreme.

Posedujemo sve licence potrebne za vršenje poslova iz oblasti Zaštite od požara kao i Bezbednosti i zdravlja na radu.

Zanima Vas:

1. Akt o proceni rizika?

 • Rešavamo!

 

2. Pravila ZOP-a, Plan evakuacije?

 • Rešavamo!

 

3. Obuke i provere zaposlenih iz BZR-a i ZOP-a?

 • Rešavamo!

Kontakt

Adresa:

Beograd, 11250 Železnik, Milovana Nićiforovića 1

E-mail: office@trosador.co.rs

Telefoni:

011/ 2581-135
065/ 210-1964

OBEZBEĐENA BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI BEOGRADA!

KONTAKTIRAJTE NAS

Izdvajamo iz ponude

 • PP aparat Tip S12A
  PP aparat Tip S12A
  Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe omoguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima, domaċinstvima, javnim zgradama, industrijskim halama. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.
 • PP aparat Tip S3A
  PP aparat Tip S3A
  Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe ompguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.