Telefoni: 011/ 2581-135, 011/ 2589-616, 065/ 210-1964    E-mail: office@trosador.co.rs


TROSADOR D.O.O. nudi kvalitetne i proverene proizvode!

Uz garancije za kvalitet, nudimo brzu i pedantnu ugradnju, održavanje i povoljne uslove plaćanja!

Info: 065/264-1970

 

Automatsku dojavu požara radimo sa mnogim svetskim proizvođačima.  Nudimo i sisteme za zaštitu od ugljen-monoksida, metana, butana, propana, amonijaka, benzinskih para, itd. Sistemi automatske dojave požara kod nas spadaju u zakonsku regulativu.

KATALOG

Paradox je svetski poznat i priznat proizvođač alarmnih sistema i prateće opreme. U zavisnosti od vaših potreba možete sklopiti sistem zaštite koji Vam najviše odgovara. Jednostavna integracija sa sistemima video nadzora. Prednosti Paradox opreme su višestruke.

KATALOG

IP video nadzor, Analogni video nadzor (komercijalni). Sistemi video-nadzora postaju sastavni deo fizičkog obezbeđenja i tehnološkog procesa svakog objekta. Realizovali smo i isporučili dosta sistema koji su bili specifični i namenjeni samo određenim tehnološkim procesima ili sektorima, kao i manjim objektima. U profesionalnoj kategoriji opreme nudimo opremu raznih proizvođača. Cene su definisane od strane proizvođača i iste su u celom svetu. O kvalitetu opreme najbolje govori fabrička garancija. U standardnoj kategoriji nudimo opremu za video nadzor najvećeg dalekoistočnog OEM proizvođaca – Viewse. Velika proizvodnja, visok standard razvijen kroz proizvodnju opreme za brendove, korišćena zadnja generacija Sony-ijevih čipova uslovila je vrhunski kvalitet slike uz nisku cenu.

KATALOG

U ponudi imamo najširi asortiman audio i video interfona. TCS audio i video interfoni, nemačkog proizvodjača, sa dvogodišnjom garancijom spadaju u sam vrh najkvalitetnijih interfona.  Sa tehnologijom rada na bas magistrali (čitava zgrada preko dve žice) sa nemačkim kvalitetom izrade pozivne table i interfonskih slušalica, TCS je najbolji izbor interfona koji se može naći kod nas. Golmar audio i video interfoni, Španskog proizvodjača sa trogodišnjom garancijom spadaju u sam vrh najkvalitetnijih interfona, a tehnologijom rada na bas magistrali i zičnim sistemom. Codefon, Golmar su audio interfoni sa mogućnošću kontrole pristupa. Svaki stanar otvara vrata sa šifrom ili sa priveskom za ključeve. Specijalni zahtevi. Možemo da realizujemo sisteme koji treba da se uklope u raznim delatnostima privrede.

KATALOG

KO SMO MI?

Od 1992. godine bavimo se poslovima zaštite od požara i to pod imenom S.Z.R. "SRBIJA SERVIS", a od 20.03.2004. godine poslujemo kao Preduzeće (sada Društvo) “TROSADOR” d.o.o. sa sedištem u Železniku, ul. Milovana Nićiforovića br. 1.

Pored trgovine vatrogasnom opremom i sredstvima, pružamo kompletnu uslugu servisiranja i održavanja protivpožarne opreme.

Posedujemo sve licence potrebne za vršenje poslova iz oblasti Zaštite od požara kao i Bezbednosti i zdravlja na radu.

Zanima Vas:

1. Akt o proceni rizika?

 • Rešavamo!

 

2. Pravila ZOP-a, Plan evakuacije?

 • Rešavamo!

 

3. Obuke i provere zaposlenih iz BZR-a i ZOP-a?

 • Rešavamo!

Kontakt

Adresa:

Beograd, 11250 Železnik, Milovana Nićiforovića 1

E-mail: office@trosador.co.rs

Telefoni:

011/ 2581-135
065/ 210-1964

OBEZBEĐENA BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI BEOGRADA!

KONTAKTIRAJTE NAS

Izdvajamo iz ponude

 • PP aparat Tip S1A
  PP aparat Tip S1A
  Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe ompguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.
 • PP aparat Tip S6A
  PP aparat Tip S6A
  Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe omoguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima, domaċinstvima, javnim zgradama, industrijskim halama. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.
 • PP aparat Tip S12A
  PP aparat Tip S12A
  Punjenje-univerzalni ABCE prah, usavršena konstrukcija i brži način upotrebe omoguċava efikasnije gašenje požara u motornim vozilima, domaċinstvima, javnim zgradama, industrijskim halama. Pogonski gas je azot. Temperaturno područje od -20 do +45 °C.